Wilsem USB Stick 3.0 128 GB voor Laptop en Android Telefoons/Tablets met Geschenkdoos – Smartphone – Micro USB – USB-C – Geheugenstick – Flashdrive – Memorystick – Data Opslag – Insteekgeheugen – Dual Stick – Dubbele USB Stick – Zwart

39.95

bol.com NLbol.com NL Bestel nu bij bol.com NL

Beschrijving

Hoe handig zou het zijn als je snel bestanden van je telefoon naar je computer over kan zetten door een USB Stick? Het kan met onze handige USB 3.0! Voortaan zet jij in een handomdraai je favoriete foto’s en video’s op jouw laptop.
Handig & Snel
Je kent het wel, even de vakantiefoto’s op je laptop zetten. Het duurt een eeuwigheid voordat alles overgezet is. Dat kan natuurlijk veel sneller! Wij hebben een snelle Flashdrive USB 3.0 ontwikkeld, waardoor jij heel eenvoudig de bestanden van je telefoon of tablet naar je laptop overzet.
Pluggen & Klaar
Onze USB 3.0 stick biedt ruimte voor 128 GB aan geheugen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de USB-stick snel vol is. De USB-stick is heel gebruiksvriendelijk en zo ontworpen dat het overzetten weinig tijd in beslag neemt. Je plugt de stick een eenvoudig in je telefoon, tabel of laptop en je zet in enkele seconden de gewenste bestanden over.
Deze usb stick is goed te gebruiken als je bijvoorbeeld een begrafenis hebt. Je kan dan heel makkelijk muziek vanaf je telefoon op de usb stick zetten zodat je een mooie ceremonie krijgt met mooie muziek.
Misschien ga je wel in het buitenland reizen, waar de wifi niet altijd stabiel is. Dan kan je toch heel makkelijk je mooie foto’s op de usb stick zetten. Dat weet je zeker dat je bij thuiskomst kan nagenieten van deze mooie reis.
Checklist:
√Gebruiksvriendelijk & Snel
√Flashdrive USB Stick 3.0
√128 GB geheugen
√Geschikt voor: smartphone, tablet & desktop
√Tevredenheidsgarantie
Gebruikerstip:
Maak altijd een back-up van de bestanden om te voorkomen dat je ze kwijtraakt. Deze USB stick is niet geschikt voor Apple Devices.
Tevredenheidsgarantie
Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een gepaste oplossing.
Sluit je aan bij de duizenden klanten die je voorgingen en ervaar het gemak van deze handige USB-stick!