Harman Citation Multibeam 700 soundbar

499.00

Harman Citation Multibeam 700 soundbar bestellen? Profiteer nu van onze scherpe deal!

Bestellen
Artikelnummer: dd752281f566 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Harman Citation Multibeam 700 soundbar

Omschrijving:

Een slimme soundbar met mooi geluid, multiroom-mogelijkheden en een mooi design voor een compactere tv. Dat is de Harman Kardon Citation Multibeam 700 in een notendop. De Citation Multibeam 700 is het kleinere broertje van de Citation Bar, levert net zulke indrukwekkende prestaties en misstaat niet bij kleinere tv’s.
Voordelen van de Harman Kardon Citation Multibeam 700

* Viruteel surround-geluid door multibeam-technologie
* Automatische kalibratie voor het beste geluid in elke kamer
* Geschikt voor multiroom audio
* Handig touchscreen
Harman Kardon Citation Multibeam 700: compact en premium
De Citation Bar maakt al sinds het begin van de Citation-serie deel uit van deze smartspeaker-line-up. Nu heeft Harman Kardon een nieuwe Citation-soundbar op de markt gebracht met een compacter formaat, voor een compactere prijs, maar nog steeds met alle high-end features die je van een Citation soundbar kan verwachten: de Citation Multibeam 700.
De Citation Multibeam 700 levert een krachtig geluid, is te gebruiken als multiroom-speaker en is te bedienen met zowel stemcommando’s via Google Assistant, een smartphone en het fraaie full-colour touchscreen. En uiteraard is het uiterlijk ook piekfijn, met hetzelfde Kvadrat-textiel dat de overige speakers in de Citation-serie voorzien van een stijlvolle look.

Meeslepend surround-geluid
De Harman Kardon Citation Multibeam 700 is uitgerust met Multibeam-technologie. Dit houdt in dat de soundbar jouw kamer kan analyseren en het geluid op een optimale wijze de ruimte in kan sturen. Hierdoor ervaar je het geluid niet alleen recht van voren, maar ook van links en rechts. Zo wordt jouw favoriete film nog mooier. Wil je echt het beste uit jouw filmervaring halen, combineer de Citation Mutlibeam 700 dan met een Citation Sub S (), een compacte subwoofer die van elke film een waar spektakel maakt.
Lees meer over Harman Kardon () Review: Citation MultiBeam 700 & Sub S ()

EAN: 6925281968372

Harman Citation Multibeam 700 soundbar bestellen?

Profiteer nu van onze scherpe deal!

> Bestel nu!