Efox 8 GB pro Micro sd memorycard – geheugenkaart

4.95

bol.com: Sound and visionbol.com: Sound and vision Bestel nu bij bol.com: Sound and vision

Beschrijving

Foto’s en video’s maken met onze smartphone of digitale camera.. we doen het tegenwoordig bijna allemaal. Maar we moeten al die opgeslagen media natuurlijk ook ergens kwijt kunnen.. een beetje extra geheugen kan daarom zeker geen kwaad. Je wil natuurlijk niet dat je opslagmedium vol raakt.
Deze SD kaartjes combineren de indrukwekkende Class 10-specificatie met de prestaties van UHS-1 en ondersteunen daardoor het volledige potentieel van je camera. Deze kaarten bieden ongekend snelle overdracht snelheden, ideaal voor snelle opeenvolgende opname en vloeiende Full HD video-opnames. Door het lage energieverbruik en de snelle schrijfsnelheid gaat bovendien je camera-accu langer mee!
Ontzettend veel geheugen
Deze memory card heeft maar liefst 8 gigabyte geheugen. Hiermee heb je voldoende ruimte beschikbaar voor al je geschoten foto’s en video’s. Ook voor het opslaan van andere bestanden is dit kaartje perfect. Het is een item dat je eigenlijk altijd in huis en binnen handbereik wil hebben. Voor je het weet is het ook weer zomer en breekt dus de vakantieperiode aan. Profiteer daarom alvast van deze messcherpe deal!
Specificaties
-Geheugen: 8 GB
-Class: 10
-Soort: Micro-SD kaart
-Leessnelheid: tot 42 MB/s
-Schijfsnelheid: tot 20 MB/s
-Geschikt voor: camera, laptop, computer en andere apparaten met (micro)SD aansluiting.
De micro SD kaart komt zonder adapter