Dolphix Geheugenkaart 16MB voor PlayStation 2

11.49

bol.com NLbol.com NL Bestel nu bij bol.com NL

Beschrijving

Geheugenkaart 16MB voor PlayStation 2Gebruik deze 16 MB Memory Card voor uw Sony PlayStation 2 (PS2) game console. Deze geheugen kaart is 100% compatibel met de originele Sony memorycard. Let op! Schakel de PlayStation 2 uit wanneer u de geheugenkaart plaatst of verwijderd.
Let op! Formatteer de geheugenkaart voordat u deze gebruiktDe Sony PlayStation 2 slaat alle spelgegevens op geheugenkaarten op die aan de voorkant van het apparaat zijn geplaatst. Wanneer u de geheugenkaarten voor het eerst gebruikt, zult u merken dat deze niet meteen informatie opslaan omdat de opslagapparaten niet zijn geformatteerd. Voordat u de PS2-geheugenkaarten kunt gaan gebruiken, moet u eerst de kaarten formatteren. Doorloop daarvoor de volgende stappen:
1. Plaats de geheugenkaart in een van de beschikbare slots op het systeem en zet de PlayStation 2 aan zonder een gamedisc erin.
2. Kies “Browser” in het hoofdmenu van de PlayStation 2. De geheugenkaart verschijnt op het scherm. Selecteer de geheugenkaart.
3. De PS2 zal herkennen dat de geheugenkaart niet is geformatteerd en zal vragen of je dit wilt doen. Selecteer “Ja” om de kaart te formatteren.
4. Verlaat het menuscherm en de geheugenkaart is nu klaar voor gebruik