55 %

Convectorkachel – 2000W – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

89.99

Convectorkachel – 2000W – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen – Bestel nu en profiteer van korting!

Bestellen

Beschrijving

Convectorkachel – 2000W – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

Wil je lekker in je luie stoel verdwijnen en een goed boek lezen, maar kan je je niet concentreren door de kou? Of bent je aan het werk maar zijn je vingers zo koud dat typen bijna zeer doet? Het koud hebben is natuurlijk niet fijn in welke situatie dan ook, daarom hebben we nu de compacte kachel! Een compacte kachel die ervoor zorgt dat jij het weer lekker warm krijgt. Het is ook duurzame en milieuvriendelijke oplossing, want je hoeft niet meteen in héél het huis te stoken!
Extra warm
Convector verwarming is een indirecte vorm van verwarming. Het verwarmingselement zuigt koude lucht aan en warmt die op. Een convector is een warmtewisselaar die wordt gebruikt om warmte af te geven aan de omgeving waarin deze is geplaatst. Hierbij wordt gebruik gemaakt van convectie.
Strak design
De kachel komt in een paneelmodel met een stabiele voet. De kachel is gemaakt van gehard glas met een zwarte afwerking. Voor extra veiligheid beschikt de kachel over een aanraakschakelaar en oververhittingsbeveiliging waardoor de kachel automatisch uitgaat na aanraking of oververhitting.
Makkelijk in gebruik
De confectorkachel heeft een lage en hoge verwarmingstand waarbij je een temperatuur kan instellen. Zodra de ingestelde temperatuur bereikt is, stopt de kachel met verwarmen. Zodra de temperatuur lager wordt dan de ingestelde thermostaat, gaat de kachel weer aan. Met de LED display is de kachel gemakkelijk te bedienen, de kachel heeft ook een 24-uurtimer en een 'snel verwarmen'-stand.

Convectorkachel – 2000W – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

Bestel nu en profiteer van korting!

> Nu bestellen