TOMMEE TIPPEE GoPrep babyflesvoorbereidingskit, 2 minuten, thermoskoeler, temperatuur op LED-scherm

65.24

Bestellen

Artikelnummer: 7042200184693805 Categorie: Tag:

Beschrijving

Hete thermoskan voor kokend water en koelere thermoskan om babymelk in 2 minuten op de ideale temperatuur te brengen. Digitaal scherm: blauwe ster = je fles is klaar! Kan in de sterilisator en vaatwasser worden geplaatst. Het digitale deksel is geschikt voor sterilisatie met koud water. BPA-vrij.
* Type publiek: Baby, Kind
* Modellen: GoPrep
* Meegeleverde accessoires: Melkdispensers x2
* Merk: TOMMEE TIPPEE
* Leeftijd (vanaf) : 0 maanden – Geboorte
* Gegarandeerd zonder bisfenol-BPA: Ja
* Productbeschrijving: Het valt niet te ontkennen: het buiten klaarmaken van een fles kan stressvol zijn. Het water koken en afkoelen tot de ideale temperatuur kan niet geïmproviseerd worden. daarom is de GoPrep-flessenbereider speciaal ontworpen om de bereiding van babymaaltijden te vereenvoudigen. Thermoskoeler, temperatuur op LED-scherm.
* Hoofdkleur: zwart
* Aanvullende informatie: koelt een fles in 2 minuten., De digitale ster hierboven wordt blauw als de fles klaar is., Volgens de aanbevelingen van de gezondheidsdiensten bereidt GoPrep flessen voor met kokend water om bacteriën te doden, en koelt vervolgens af tot de ideale temperatuur voor de baby.
* Kleur(en): Wit
* Geslacht: Gemengd
* Garantie (²): 2 jaar
* Producttype: Babyflessenbereider

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TOMMEE TIPPEE GoPrep babyflesvoorbereidingskit, 2 minuten, thermoskoeler, temperatuur op LED-scherm” te beoordelen