Marikoo Soulinaa Tussenjas Dames – zwart – S

110.95

Bestellen

Artikelnummer: 8703300011828889 Categorie: Tag:

Beschrijving

Marikoo Soulinaa Tussenjas Dames Verbluffend Stijlvolle Soulinaa Marikoo Softshell Damesparka
Laat je innerlijke fashionista stralen met de Soulinaa Marikoo Softshell Damesparka. Deze stijlvolle, zwart gekleurde jas biedt niet alleen volledige bescherming tegen het weer, maar zorgt ook voor een excellente modieuze twist. Uitgevoerd met contrasterende details en een trendy gesp op de rug, is deze jas de perfecte mix van functionaliteit en stijlvol design.
Uitstekend Comfort en Duurzaamheid
Blijf comfortabel en droog, ongeacht het weer, met de Soulinaa Marikoo Softshell Damesparka. De jas is vervaardigd met een elastisch, waterdicht en winddicht buitenmateriaal, en biedt een waterkolom van 7000 mm. Binnenin is de jas uitgerust met een pluizige fleece voering voor extra warmte en comfort. Met een licht getailleerde snit en verstelbare mouwbreedte, is deze jas het toppunt van comfort en duurzaamheid.
Geweldig voor Alle Outdoor Activiteiten
Of je nu van fietsen, paardrijden, hardlopen, wandelen of trailrunning houdt, de Soulinaa Marikoo Softshell Damesparka is jouw perfecte outdoor compagnon. Dankzij de vele zakken, waaronder 2 ritszakken, 2 klepzakken, 1 mouwzak met rits, 1 borstzak en 4 binnenzakken, biedt deze jas voldoende ruimte om alle essentiële zaken veilig op te bergen. De jas is uitgerust met kwaliteits ritsen en deels regendichte ritsen, waardoor deze geschikt is voor alle weersomstandigheden.
-Stijlvolle softshelljas met capuchon
-Contrasterende details met modieuze gesp op de rug
-Elastisch, waterdicht en winddicht buitenmateriaal
-Verstelbare mouwbreedte en afneembare capuchon
-Uitgebreide zakken voor verschillende activiteiten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Marikoo Soulinaa Tussenjas Dames – zwart – S” te beoordelen