Bongo Bon – 3 DAGEN STEDENTRIP IN HET 4-STERREN WESTCORD ART HOTEL AMSTERDAM – Cadeaukaart cadeau voor man of vrouw

349.90

Bestellen

Artikelnummer: 8703400372919383 Categorie: Tag:

Beschrijving

Buiten het drukke stadscentrum, nabij het Westerpark, overnacht je met z’n tweeën in het WestCord Art Hotel Amsterdam. Voor een verblijf van 2 nachten met ontbijt vormt het moderne 4-sterrenhotel je uitvalsbasis om de populaire stad met charmante grachten, bruggetjes en typische huisjes te verkennen. Neem de bus of ga te voet naar het stadscentrum en bezoek het Paleis op de Dam, eet een hapje in de hippe Jordaanbuurt en kuier rond in de gezellige winkelstraatjes. Bij een bezoek aan Amsterdam kan een uitje naar een museum uiteraard ook niet ontbreken, al wacht je wel een lastige keuze uit een divers aanbod van grote en kleine musea van het Anne Frank Huis tot het Rijksmuseum en NEMO Science MUSEUM. Wie wil ontsnappen aan de stadsdrukte kan de kunst en natuur in het Vondelpark bewonderen, een bezoekje brengen aan de Artis dierentuin of de grachtengordel verkennen met een boottochtje. Wat je ook doet, er staan je 3 fantastische dagen te wachten!
3 dagen stedentrip in het 4-sterren WestCord Art Hotel Amsterdam
De cadeaubonnen van Bongo: cadeau-ideeën voor hem en voor haar, voor alle gelegenheden. Meer dan 100.000 belevenissen: je vindt zeker iets voor iedereen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bongo Bon – 3 DAGEN STEDENTRIP IN HET 4-STERREN WESTCORD ART HOTEL AMSTERDAM – Cadeaukaart cadeau voor man of vrouw” te beoordelen