Bongo Bon – EEN MAGISCHE KERST IN PARIJS: 3 DAGEN IN EEN LUXE 4-STERRENHOTEL – Cadeaukaart cadeau voor man of vrouw

399.90

Bestellen

Artikelnummer: 8703400605435960 Categorie: Tag:

Beschrijving

Het silhouet van de Eiffeltoren dat zich aftekent achter het raam, de verleidelijke geur van versgebakken croissants en de ontelbare lichtjes die de stad in een romantische gloed hullen… Dat staat je te wachten deze kerst! Met deze Bongo kunnen 2 personen genieten van een 3-daags verblijf inclusief ontbijt in een luxe 4-sterrenhotel naar keuze, ergens in het betoverende Parijs! Verken de straten van de lichtstad en ontdek de iconische boulevards, wereldberoemde musea, sfeervolle boetiekjes en gezellige bistro’s. Zo beleef je een Kerst vol ontspanning en een vleugje luxe, samen met je geliefde, in 1 van ’s werelds meest romantische steden! Parijs is altijd een goed idee, zeker in de meest magische tijd van het jaar!
2 overnachtingen met ontbijt voor 2 personen
5 arrangementen in de stad van de liefde
De cadeaubonnen van Bongo: cadeau-ideeën voor hem en voor haar, voor alle gelegenheden. Meer dan 100.000 belevenissen: je vindt zeker iets voor iedereen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bongo Bon – EEN MAGISCHE KERST IN PARIJS: 3 DAGEN IN EEN LUXE 4-STERRENHOTEL – Cadeaukaart cadeau voor man of vrouw” te beoordelen