Bongo Bon – ROMANTISCHE 2-DAAGSE IN NEDERLAND: HOTEL EN ONTBIJT VOOR 2 – Cadeaukaart cadeau voor man of vrouw

99.90

Bestellen

Artikelnummer: 8703402132356083 Categorie: Tag:

Beschrijving

Schenk een koppel de kans om een romantische nacht door te brengen ergens in Nederland. Deze Bongo bevat 1 overnachting met ontbijt voor 2 personen in een hotel dat je vrij kan kiezen uit het aanbod. Ga bijvoorbeeld naar het Zeelandse Renesse, waar je gezellig door de duinen kan wandelen. Of bezoek de wereldberoemde kaasmarkt in Gouda. De stad Delft is rijk aan geschiedenis, hier kan je uren samen door de straten slenteren. Mag je weekendje weg een keer iets speciaals zijn? Kies dan voor een Saksische boerderij in Overijssel, waar je met Twentse gastvrijheid wordt ontvangen. Verblijven dicht bij het natuurgebied de Hoge Veluwe is altijd een aanrader. Levendige steden als Eindhoven en Amsterdam zijn eveneens een optie. Waar je ook naartoe gaat, met een overnachting in een romantisch hotel kom je dichter tot elkaar.
1 overnachting met ontbijt voor 2 personen
45 romantische arrangementen in Delft, Amsterdam en andere steden en dorpen om uit te kiezen
De cadeaubonnen van Bongo: cadeau-ideeën voor hem en voor haar, voor alle gelegenheden. Meer dan 100.000 belevenissen: je vindt zeker iets voor iedereen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bongo Bon – ROMANTISCHE 2-DAAGSE IN NEDERLAND: HOTEL EN ONTBIJT VOOR 2 – Cadeaukaart cadeau voor man of vrouw” te beoordelen