Parasolbeschermhoes met paal, (265 cm 210D) Waterdichte parasolhoes van Oxford-stof, vrijdragende parasolbeschermhoes, anti-UV- en stofdicht, winddicht en sneeuwbestendig, parasolhoezen

21.99

Bestellen

Artikelnummer: 7064500014823300 Categorie:

Beschrijving

Hoge kwaliteit: de parapluhoes is gemaakt van duurzaam 420D Oxford-weefsel en de binnenlaag is gecoat met een speciale materiaalcoating die UV-stralen en zonlicht effectief voorkomt, waterdicht, duurzaam, anti-ultraviolet, stofdicht en anti-vogelpoep bescherm uw parasol tegen wind, zandstorm, zon en regen en andere krachten van buitenaf.
Eenvoudige installatie: de beschermhoes met ritssluiting kan eenvoudig worden gedragen of verwijderd, en er is een extra uittrekbare paal die het aan- en uittrekken van de parasol vergemakkelijkt. De onderkant is voorzien van een verstelbaar trekkoord, waarmee de bescherming stevig kan worden vastgezet bedek de paraplu op winderige dagen.
Brede compatibiliteit: 265 cm H x 40 cm B (boven) / 70 cm B (midden) / 50 cm B (onder), geschikt voor de meeste sledestoelen, buitenparasols, strandparasols, bananenparasols en vele andere parasols met een diameter van 2 tot 4 m. Meet de paraplu vóór aankoop, kan aan de meeste van uw behoeften voldoen.
Gemakkelijk schoon te maken en op te bergen: deze grote parasol kan worden afgeveegd met een vochtige doek of water en vervolgens in de zon worden gedroogd voor het volgende gebruik. Als u geen parasolhoes gebruikt, kunt u deze in een beschermhoes opbergen niet in de wasmachine doen.
Inhoud van de verpakking: 1 x parapluhoes + 1 x draagtas + 1 x krimpstang. Als er zich problemen voordoen bij het gebruik van de kit, laat het ons dan weten.

Extra informatie

Brand

Generic

Merchant

bol.com: Home improvement and gardening

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Parasolbeschermhoes met paal, (265 cm 210D) Waterdichte parasolhoes van Oxford-stof, vrijdragende parasolbeschermhoes, anti-UV- en stofdicht, winddicht en sneeuwbestendig, parasolhoezen” te beoordelen