Gehoorbescherming kinderen – Geluidsdempende koptelefoon – Gehoorbescherming – Houd uw kind veilig van harde geluiden!

61.95

Bestellen

Artikelnummer: 8703100010118884 Categorie: Tag:

Beschrijving

Op zoek naar een betrouwbare manier om het gehoor van je kinderen te beschermen tijdens luidruchtige evenementen of thuiswerkzaamheden? De Gehoorbeschermers bieden een ideale oplossing. Met een geluidsreductie van 28 dB kun je erop vertrouwen dat het gevoelige gehoor van je kind goed beschermd is tijdens sportevenementen, muziekfestivals of zelfs tijdens renovatiewerkzaamheden thuis.
Kenmerken van de Gehoorbescherming:
Hoge Geluidsreductie: Deze oorbeschermers verminderen het geluid met 28 dB, ideaal voor het beschermen van kinderoren tegen potentieel schadelijke geluidsniveaus.
Comfortabel om te Dragen: Uitgerust met ultrazachte en diepe schuimrubberen oorkussens, garanderen deze gehoorbeschermers een comfortabele pasvorm, zelfs bij langdurig gebruik.
Veelzijdig en Praktisch: Perfect voor een breed scala aan activiteiten waarbij lawaai een zorg is, van carnavals en sportevenementen tot dagelijkse activiteiten die extra gehoorbescherming vereisen.
Aanpasbaar voor Elke Leeftijd: De verstelbare hoofdband maakt deze gehoorbeschermers geschikt voor kinderen van 1 tot 14 jaar, zodat ze mee kunnen groeien met je kind.
Licht en Duurzaam: Het opvouwbare en verstelbare ontwerp maakt deze gehoorbeschermers niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Een gratis draagtas is inbegrepen voor extra gemak.
De Gehoorbeschermers zijn niet alleen praktisch en effectief, maar ook stijlvol en gemakkelijk in gebruik. Bescherm de oren van je kinderen en zorg voor gemoedsrust tijdens alle avonturen die jullie samen beleven.
Inhoud van de verpakking:
1x Gehoorbeschermer
1x Draagtas
Bescherm het gehoor van je kind effectief met de Gehoorbeschermers, ontworpen voor veiligheid en comfort bij elke luide gebeurtenis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gehoorbescherming kinderen – Geluidsdempende koptelefoon – Gehoorbescherming – Houd uw kind veilig van harde geluiden!” te beoordelen