Steinberg Micropipet – 100-1.000 μl

65.00

Bestellen

Artikelnummer: 8703100016259059 Categorie: Tag:

Beschrijving

Micropipet – 100-1.000 μl
Uw lab moet vaak vloeistoffen van minder dan 1 milliliter pipetteren? Dan is de micropipet SBS-PIP100 van Steinberg Systems de perfecte oplossing. Met deze instelbare 1-kanaal-pipet kunnen vloeistoffen van 100 tot 1.000 microliter nauwkeurig worden opgenomen en bewaard in het laboratorium. Verstelbaar in stappen van 5 microliter, zijn de hoogwaardige laboratoriumbenodigdheden van Steinberg geschikt voor gebruik in een verscheidenheid aan wetenschappelijke gebieden zoals chemie, biologie, geneeskunde, milieutechniek, biochemie en in het onderwijs.
Product hoogtepunten
Volumebereik: 100 – 1000 μl
Volumeniveaus: 5 μl
nauwkeurige 4-cijferige weergave
eenvoudige vervanging van de punt
inclusief uitgebreide accessoires
De aanpassing van het gewenste opnamehoeveelheid met behulp van de volume-instelkop vereenvoudigt de voorbereiding van monsters enorm. Zelfs de vervanging van de punt verloopt moeiteloos en kan halfautomatisch worden uitgevoerd via een speciale knop. Als deze wordt ingedrukt, wordt de punt losgemaakt, zodat u deze zonder contact kunt wegwerpen bij de gevaarlijke afvalstoffen. Het spreekt voor zich dat bij dit pipetmodel geen afzuiging met de mond noodzakelijk is.
Dankzij de ergonomisch gebogen ondersteuning ligt de pipet aangenaam op de wijsvinger, zodat pipetteren ook voor langere tijd eenvoudig mogelijk is. De micropipet is daarom geschikt voor zowel rechtshandige als linkshandige personen. Gebruikers die minder ervaren zijn hebben door dit vormontwerp minder moeilijkheden om te pipetteren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steinberg Micropipet – 100-1.000 μl” te beoordelen