Auto interieuraccessoires Opbergvak Zakje- Autovizier organizer bruin

16.50

Bestellen

Artikelnummer: 7042200139805474 Categorie: Tag:

Beschrijving

VEILIG EN HANDIG ORGANISEER UW AUTO – Deze auto-accessoire-organizer houdt voertuigdocumenten en kleine reisartikelen georganiseerd zonder ze in de auto te hoeven zoeken. Blijf veilig rijden!
LEREN MATERIAAL – Het opbergetui voor het autovizier is gemaakt van hoogwaardig duurzaam PU-leer. Beschikt over een stevige kartonnen achterkant die plat op de zonneklep van uw auto zit. De fijne leertextuur past perfect bij uw auto. Zorg dat je je comfortabel en gelukkig voelt.
PERFECTE MAAT – Autovizierorganizer past universeel op de meeste auto’s met in lengte verstelbare elastische klittenbandriemen voor de meeste auto’s. Met 7 vakken, 1 zonnebrilclip en 1 pennenhouder kan hij alle dingen bevatten die je nodig hebt om georganiseerd te blijven, zoals je telefoon, zonnebril, facturen, documenten, kaarten, pennen en meer.
GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN – Twee verstelbare elastische klittenbandriemen kunnen eenvoudig aan de zonneklep van uw auto worden bevestigd, het klittenband kan de riemspanning aanpassen om hem strak en veilig te houden, zelfs bij sterke trillingen.
DUURZAME DECORATIE – De auto-organizer is luxe en vormt een aanvulling op uw auto. Stevig en duurzaam, het zal het product zijn waar je het langst van zult genieten. De beste cadeaus voor autoaccessoires voor chauffeurs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto interieuraccessoires Opbergvak Zakje- Autovizier organizer bruin” te beoordelen